Novell Edition

OpenOffice Novell Edition bliver til “LibreOffice with Novell Services” men hvilken betydning får det?

http://www.h-online.com/open/news/item/Novell-LibreOffice-now-with-commercial-support-1202127.html
http://www.novell.com/products/libreoffice/

Umiddelbart må det betragtes som en naturlig udvikling af de beslutninger Novell tog tilbage i efteråret 2010, da firmaet valgte at gå med i The Document Foundation. Det fjerner for det første enhver tvivl om Novells engagement, men desuden giver det LibreOffice et mentalt skub i den rigtige retning.

Årsagen skal findes i det faktum at det nu er muligt at ‘købe’ en kommerciel version af LibreOffice i form af en service- og support kontrakt. Alene det at det er muligt vil gøre mange beslutningstagere lidt mere trygge ved LibreOffice ved at der nu er endnu et flueben at sætte på den tjekliste hvor fordele og ulemper gøres op.

Til sidst er det også en understregning af at Oracle nu står alene tilbage med OpenOffice.org.

Om leif

Leif Lodahl Leif er certificeret PRINCE2 projektleder og har mange års erfaring inden for dette felt. Desuden er det Leif, der styrer aktiviteterne omkring LibreOffice (tidligere OpenOffice.org), og det er her Leif er på hjemmebane. På dette felt har Leif erfaring med både rådgivning, konsulentarbejde og undervisning. Leif Lodahl er manden, der står i spidsen for Libreoffice i Danmark, og han er en hyppig deltager i debatten omkring LibreOffice og open source.
Dette indlæg blev udgivet i Kontorblokken og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv en kommentar