Installation af LibreOffice

Jeg har tidligere skrevet om installation af LibreOffice på Windows. Det har gentagne gang ærgret mig, at der ikke er en lettere måde at gøre det på. Nå, men i mellemtiden har jeg lavet et lille regneark, hvor du kan vælge forskellige installationsinstillinger for til sidst at få genereret en samlet MSIEXEC streng.

Det foregår i et regneark, og så kan du i øvrigt gemme regnearket som dokumentation for installationen. Regnearket er på vej til template websitet ( http://templates.libreoffice.org/template-center/libreoffice-msi-generator ), men indtil den bliver godkendt, kan den hentes fra Dropbox her: http://dl.dropbox.com/u/9348527/LibreOffice_MSI.ots.

Om leif

Leif Lodahl Leif er certificeret PRINCE2 projektleder og har mange års erfaring inden for dette felt. Desuden er det Leif, der styrer aktiviteterne omkring LibreOffice (tidligere OpenOffice.org), og det er her Leif er på hjemmebane. På dette felt har Leif erfaring med både rådgivning, konsulentarbejde og undervisning. Leif Lodahl er manden, der står i spidsen for Libreoffice i Danmark, og han er en hyppig deltager i debatten omkring LibreOffice og open source.
Dette indlæg blev udgivet i Kontorblokken og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.