Antivirusprogrammer

Når du henter LibreOffice Dansk indbygget hjælp kan du komme ud for, at du får en sikkerheds­advarsel fra dit antivirus program, f.eks. Symantec. Programmet ryger i visse tilfælde i karantæne.

Der er tale om en såkaldt falsk positiv fra antivirusprogrammets side, og The Document Foundation er i samarbejde med leverandørerne af antivirus i gang med at løse problemet.

Indtil dit antivirusprogram er opdateret, må du enten undvære den danske hjælp eller slå antivirus fra (hvilket jeg ikke anbefaler med mindre du er helt sikker på hvad du gør).

Symantec / Norton http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/False-Positive-for-Libre-Office-Help-Pack/td-p/794524

Om leif

Leif Lodahl Leif er certificeret PRINCE2 projektleder og har mange års erfaring inden for dette felt. Desuden er det Leif, der styrer aktiviteterne omkring LibreOffice (tidligere OpenOffice.org), og det er her Leif er på hjemmebane. På dette felt har Leif erfaring med både rådgivning, konsulentarbejde og undervisning. Leif Lodahl er manden, der står i spidsen for Libreoffice i Danmark, og han er en hyppig deltager i debatten omkring LibreOffice og open source.
Dette indlæg blev udgivet i Kontorblokken og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.